Faciliteiten

Professioneel niveau

Onze trainingsapparatuur wordt door professionele trainers en atleten over de hele wereld gebruikt om hun beste resultaten te bereiken. Op die manier kunnen ze een heuse verbetering realiseren op korte termijn. Onze toestellen zijn ontworpen met eenvoud en comfort in het achterhoofd en biedt bovendien alle voordelen van een grondige workout.

Uitgebreid trainingsmogelijkheden

Tijdens uw cardio oefeningen kunt u op onze apparaten gebruik maken van Netflix, Youtube en meer! Ook kunt u bij het gebruik van onze apparaten door allerlei landschappen reizen terwijl u een inzicht heeft over uw resultaten en gemakkelijk uw hartslag meten. Het is ook mogelijk om zelfs uw telefoon op te laden!

Live & on-demand cycling

Wij zijn één van de eerste in Nederland die deze prachtige apparatuur aan mag bieden. Met de gloednieuwe Technogym bike kunt u live en on-demand indoor cycling lessen volgen door topinstructeurs van 1Rebel uit London. Het is ook mogelijk om hiermee virtuele oefeningen te volgen.

OMNIA

Ervaar het meest veelzijdige functionele trainingsconcept ter wereld. De OMNIA small-group training brengt men samen op een actieve en interactieve manier plezier te maken en daarmee hun trainingsdoelen te bereiken. 

Let's Go Café & Lounge

Onze Café & Lounge is speciaal ontworpen om heerlijk uw rust te kunnen vinden na een intensieve workout. Na inspanning komt tenslotte ontspanning! In ons café kunt u genieten van heerlijke belegde broodjes, smoothies, koffie van Illy en thee van Dammann.

Finse Sauna

In onze Finse Sauna kunt u heerlijk bijkomen na een intensieve workout, een lange werkdag of een drukke week.

Hamam

Kom bij in onze sfeervolle Hamam, gemaakt van uit Istanboel geïmporteerde stenen en prachtig marmer. Niet alleen is het gezond maar ook gezellig!

Groepslessen

In onze groepsleszaal kunt u deelnemen aan verschillende diverse groepslessen. Gekoppeld met de fijne sfeer van onze zaal zullen onze insturcteurs hun uiterste best doen om jullie zo goed mogelijk te begeleiden! 

Luxe massagestoel

Geniet heerlijk van onze luxe massagestoel voor of na het sporten! Onze massagestoel is uitgerust met 4 intelligente en stille massagehanden die op en neer bewegen voor een volledige rugmassage en comfort.

Maak kennis met onze club

Wij hebben extra veel aandacht besteed aan het luxe design van onze club! Onze prioriteit is het maximum comfort van onze leden, dit hebben wij geprobeerd zo goed mogelijk te uiten in onze unieke design. Kom genieten van een sportsessie gekoppeld met een prachtige sfeer!

Zien wij jou binnenkort?

© Let's Go Fitness & Health Club | Algemene voorwaarden | Huisregels | Thurledeweg 93, 3044 ER  Rotterdam

app-store-badge-1.webp
en_badge_web_generic.png