top of page

Huisregels

Samen staan we sterk! Wij houden onze club graag schoon, helpt u ons daarbij? Graag willen wij van u vragen of u de club schoon wilt houden en altijd met sportschoenen wilt sporten. U heeft ook de mogelijkheid om de gebruikte apparaten/faciliteiten schoon te maken met desinfecteermiddel (altijd te vinden in de club).

Graag verzoeken wij u dat op het moment dat u binnen treed in onze relaxruimte en spa faciliteiten u gebruik maakt van een handdoek die uw lichaam volledig bedekt. Drank, snacks en etenswaren zijn niet toegestaan in de spa faciliteiten en de relax ruimte.

Ga niet met besmettelijke (huid)aandoening of ziekte de spa faciliteiten in. Naakt toetreden is strikt verboden, daarbij is het gebruik van slippers wenselijk.  Voorkom warmte verlies oor de deur van de sauna en hamam dicht te houden. 

U kunt uw spullen achter laten in de lockers. Wij verzoeken ook dat men de stilte om men heen respecteert. Gelieve eerst een douche te nemen voor het gebruik van de sauna of hamam.

Mobiele telefoons zijn niet toegestaan in de spa faciliteiten. Onze medewerkers controleren regelmatig de spa faciliteiten voor uw eigen veiligheid.

Gelieve de privacy van de mensen om u heen te respecteren. De spa faciliteiten zijn beschikbaar voor gebruik half uur na openingstijden en half uur voor sluitingstijden. Indien u hoge bloeddruk heeft of andere medische aandoening adviseren wij geen gebruik te maken van de spa faciliteiten (Wij adviseren dat u uw (huis)arts raadpleegt voordat u gebruik maakt van de spa faciliteiten).

Wij volgen de RIVM-richtlijnen, wij adviseren om onderstaande maatregelen uit te voeren:

1. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.

2. Heeft u klachten? blijf thuis en laat u testen.

3. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk en smaak. 

4. Houd 1,5 meter afstand, vermijd drukte

5. Was vaak uw handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek club

6. Schud geen handen

7. Desinfecteer uw handen bij de ingang van de club bij binnenkomst

8. Gebruik een handdoek wanneer u de apparaten/faciliteiten gebruikt, en desinfecteer het voor/na gebruik

9. Houdt ook bij het betreden en verlaten van onze club voldoende afstand tot andere sporters

10. Volg de instructies van onze professionals te allen tijde op

Onze medewerkers desinfecteren de apparaten/faciliteiten en pin terminal regelmatig. Binnen de club worden er maximaal 100 personen toegelaten. 

letsgofitness logo transparent 3 - kopie
bottom of page