top of page

Word lid van luxe gym in Rotterdam/Schiedam

zwarte achtergrond

Let's Go Fitness & Health Club 

Voor ons is het belangrijk dat u tevreden en enthousiast blijft bij onze club.

Door gebruik te maken van de nieuwste fitnesstoestellen van Technogym heeft u uitgebreide trainingsmogelijkheden! Met onze gevarieerde groepslessen voor jong en oud helpen wij u gemotiveerd te blijven om uw fitte levenswijze te behouden. Op onze cardio apparatuur kunt u genieten van Netflix, Youtube, diverse social media apps en meer! 

 

Na inspanning komt ontspanning! U kunt na het trainen heerlijk relaxen in onze luxe massagestoel en vervolgens uzelf verwennen met een eiwitten milkshake koffie of thee in onze lounge. 

Daarnaast zijn wij het meest trots op onze sfeer! Onze club zal u een nette sfeer en betrokken service aanbieden. Wij staan klaar om u een heuse beleving aan te bieden in onze club, het enige dat u hoeft te doen is de eerste stap te zetten naar een fittere levensstijl!

Openingstijden
maandag t/m vrijdag  
zaterdag & zondag 
    

8:30 tot 22:30
9:00 tot 15:00

Thurledeweg 93
3044ER Rotterdam
Telefoon: (010) 313 58 60 
E-mail: info@letsgofitness.nl
    

Nancy

“Ik sport hier ongeveer een halfjaar en het bevalt me heel goed. Medewerkers zijn vriendelijk, de gym is schoon en het is goed te bereiken. Er is genoeg parkeerplek. Er hangt een fijne sfeer en er zijn genoeg apparaten om je workouts te kunnen doen."
bottom of page